Wie en wat meer…

Wie en wat meer…

leeg

Midweek retraite ‘De Liefde die je bent’

Een of tweemaal per jaar, zodra er weer voldoende belangstelling is, kunt u aan deze retraite deelnemen. Kijk op de agenda voor meer informatie.

 

Nicolien Gouwenberg (1965)

woonachtig in Heiloo (N-H)
leraar Cursus in Wonderen

“Via diverse omwegen in studie en beroep, ben ik in 2005 bij Een cursus in wonderen uitgekomen. Als rode draad zie ik, vooral achteraf, een onvrede met de wereld, een zoeken naar ‘die andere manier’. Daarin heeft de studie psychosynthese (1997 – 2003) me heel veel gebracht; een prachtige opstap voor de Cursus! In die opleiding ontdekte ik mijn enthousiasme voor lesgeven, met name de wijze die ook in de Cursus wordt benoemd: we zijn leraar en leerling voor elkaar. En in de Cursus wordt duidelijk gemaakt: er is een innerlijke leraar waar we altijd terecht kunnen. Dat met elkaar delen in groepen en in individuele consulten is voor mij een machtige manier van leven. De ‘andere manier’ die tijdens dit soort bijeenkomsten helder én ervaren wordt, met elkaar, leert me telkens opnieuw waar vrede te vinden is. En daar ben ik heel dankbaar voor”.

Voor meer informatie en cursusaanbod, zie: www.ngouwenberg.nl

…voor onder andere een oefengroep op donderdagmorgen in Centrum Hart&Ziel.

Themadagen op een hele zondag op onze prachtige locatie in Heiloo. “Themadagen bieden de gelegenheid met een groep van circa 20 personen wat langer stil te staan bij een thema uit de Cursus. Een hele zondag besteden we dan aan toelichting op het thema, oefeningen en uitwisseling van inzichten en ervaringen”.

Voor deelname mail naar:
info@ngouwenberg.nl

Reacties van deelnemers aan eerdere themadagen:
“Fijn om een hele dag de tijd te hebben voor verdieping en uitwisseling.”

“De dag heeft me veel opgeleverd: verheldering en zicht op mijn patronen.”

leeg

Bewaren

Bewaren