Wachttijden

Wachttijden

leeg

Wachttijden

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, kunt u te maken krijgen met een wachttijd. In die periode wordt er doorgaans nog geen afspraak met u gemaakt. U komt op een wachtlijst bij een specifieke behandelaar, en zodra deze plek voor u heeft in zijn/ haar agenda wordt snel de eerste afspraak met u gemaakt. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling. Na de intake wordt de behandeling meteen afgesproken en ingezet.

Wachttijden verschillen niet afhankelijk van waarvoor u komt, tenzij hieronder anders vermeld. Soms is er afhankelijk van uw verzekeraar een wachttijd. Als dat het geval is, wordt dat ook expliciet vermeld.

Wachttijden wisselen, minimaal elke maand worden daarom de wachttijden hieronder geactualiseerd, of op het moment van een grotere wijziging. De nu vermelde wachttijden zijn geactualiseerd op 2-4-2024. Wanneer hieronder wordt gesproken over wachttijden bedoelen we daarmee, dat het de wachttijd is zonder dat er al een eerste afspraak is gemaakt.

fot_keuken

 

Na aanmelding gelden de volgende wachttijden:

Meinard Stavenuiter, wachttijd meer dan 8 maanden

Matt Tyssen, weinig wachttijd,  individuele behandeling, relatietherapie;  mindfulnesstraining (3x per jaar, zie Agenda)

Johan de Ruiter, geen wachttijd

Anous Klein Schiphorst, aanmeldstop

Laurien Aben, aanmeldstop

Algemene overheidsinformatie over wachttijden: “Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

leeg