Review retraite ‘De liefde die je bent’

Review retraite ‘De liefde die je bent’

leeg

Reacties retraite

“De liefde die je bent”

 

‘Alles paste precies in elkaar. Begeleiding, eten, rust momentjes, ik vond de retraite erg goed georganiseerd.’

‘Genoeg ruimte voor mezelf en toch niet teveel. Een prettige opbouw met yoga en ontspanning in de ochtend.’

‘De teachings waren waardevol, toepasbaar en verrijkend. Zorgvuldig en stapsgewijs uiteengezet. Wat ik ook als zeer waardevol heb ervaren is dat jullie als teachers elkaar natuurlijk aanvulden, ruimte gaven en daarmee erg inspireerden. Het maakte me ook steeds gretig naar een volgende teaching.’

‘Het is geruststellend te zien dat ook anderen kunnen worstelen in hun leven. De problematieken zijn soms bijna identiek.’

‘Ik vond de sharing sessies best heel erg lastig, maar ook dat stuk was dus leerzaam. Hoe neem ik mijn plaats in?’

‘Wat een mooie mensen allemaal. Wat een openheid, kwetsbaarheid en oprechte verbinding. Een week vol inspiratie waar eigenlijk geen woorden voor zijn!’

‘Ik vond de retraite in een woord geweldig. Het heeft mij zoveel gebracht. Het was spannend om er alleen heen te gaan. Maar bij binnenkomst viel dat al snel van mij af.’

‘Het is een kado aan jezelf’

‘De teachings werden gekoppeld aan de praktijk in het algemeen en onze voorbeelden en ervaringen in het bijzonder, wat het levendig maakte. Vanuit de “theorie” kon ik meteen alles zien in mijn eigen leven. Dat gebeurde bij iedereen volgens mij. En dan ook de ervaringen van elkaar horen, versterkte de teachings. Heel mooi hoe iedereen zich hier ook open voor stelde. Deze week heeft zoveel voor me gedaan. Dat is eigenlijk niet in een enquete te bevatten.’

‘Ik raad het iedereen aan.
Doe dit !!’

‘Een zorgvuldig opgebouwde week in een prachtige omgeving (huis en natuur) met een mooi programma waar ik de mogelijkheid heb gehad te delen en te leren. Dank daarvoor, ik kan weer stappen nemen, sta weer open voor mezelf en de mensen om mij heen!’

‘Een mooi, leerzame week voor jezelf op een prachtige locatie. Waar je de gelegenheid hebt en meer dan krijgt om terug te keren naar dat wat je in werkelijkheid bent, maar soms even vergeten of kwijt bent geraakt: Liefde!!’

Houd onze agenda in de gaten voor de volgende retraite “Terugkeer naar de liefde die je bent” >

leeg