Relatie retraite

Relatie retraite

leeg

Een lang weekeinde relatie verdiepen voor partners

 

In februari 2018 organiseerden we een retraite speciaal voor partners.
 Een prachtige ervaring.
Van vrijdagavond tot maandagmiddag vertoefden zes stellen geliefden in het sfeervolle Huize Tergast in Gasselternijveen.

Meinard en Matt, echtpaar en beiden werkzaam bij Hart&Ziel, boden in de ochtend en avond een programma met teaching en workshops. Er werd heerlijk gekookt door kokkies Peter en Nicole, er was wellness en de middagen waren vrij te besteden.

Interesse in de volgende relatie retraite?
Mail matt@hartenzielheiloo.nl.
of bel 06-51991492.

 

“Een lekker lang weekend om elkaar opnieuw van dichtbij te ontmoeten.”

 

 

Een van de echtparen stuurde ons deze brief:
Lieve Matt en Meinard,
Wat hebben jullie ons afgelopen weekend goed verzorgd met heel veel liefde, aandacht en kleine attenties!

We hebben het ervaren als een heel mooi weekend dat ons geholpen heeft om ons kwetsbaar naar elkaar op te stellen, elkaar te geven en te ontvangen. Hier waren we niet altijd even goed in. Vooral omdat we bang waren voor de reactie van de ander. Jullie aanpak heeft ons de veiligheid geboden om open te staan voor elkaar.

Ik had enorme behoefte aan wederzijdse kwetsbare openheid in onze relatie maar was er ook bang voor omdat ik me vaak niet ontvangen voelde door B. Wat voor mij heel verrassend was, is dat B net zo snakt naar die veilige openheid als ik en ook echt bereidt is om dit nu met mij samen vast te houden. Dit te weten en ook te voelen van elkaar maakt voor ons dat het weekend meer dan geslaagd is. Wij hebben er vertrouwen in dat het ons gaat lukken om elkaar verder te gaan ontdekken.

Het beeld van het Lemniscaat gaf veel duidelijkheid en we kunnen terug vallen op de tool van sharing die jullie ons aangereikt hebben. We hebben er ons eigen naampje voor bedacht en willen elkaar regelmatig om een ‘open-hart-moment’ vragen.

Lieve Matt en Meinard, heel hartelijk dank voor alles. We kijken met een warm hart op terug op de afgelopen dagen. Willen jullie onze dank ook doorgeven aan Peter en Nicole die ons op hun eigen manier zo fantastisch gevoed hebben?

Een warme groet en heel veel liefs!

leeg