Retraite

Retraite

leeg

Hart&Ziel nodigt je uit:
een midweek retraite in het najaar

“Terugkeer naar de Liefde die je bent”

…om te ontdekken, ervaren, genieten!

Verdiepen van mindfulness en heartfulness (compassie), vervolgstappen zetten op een spiritueel pad dat uitgaat van Eenheid…
Ervaren van gemeenschapsleven… samen mediteren… yoga voor wie wil… ontspanning en rust vinden… persoonlijke gesprekken… stilte-beleving, innerlijke rust creëren… natuur en frisse lucht opsnuiven, wandelen… loskomen van gewoonten en patronen… nieuwe wegen ontdekken door teachings en practices…

…en volop geïnspireerd je leven weer in, met nieuwe energie, richting, focus en vreugde!

Voor informatie en opgave:
mail hartenziel@zonnet.nl.
of bel 06-51991492.

Mindfulness en Heartfulness verdiepen
en de Liefde die je bent gaan ervaren…

Je bent van harte welkom om Meinard en Matt Stavenuiter-Tyssen te vergezellen in deze retraite. Zij zullen je meenemen op het pad dat voortborduurt op je ervaringen met mindfulness en compassie. Als je het verlangen voelt om dit pad daadwerkelijk te ervaren en te leren ‘leven’, is deze week speciaal voor jou bedoeld!

Je kunt je in deze retraite laven aan teachings, practice, stilte op afgesproken tijdstippen, ontspanning, geleide meditaties en yoga.
Je bent uitgenodigd om het dagprogramma te volgen in de groep, daarnaast is er ’s middags voldoende tijd om op jezelf te zijn en is de middag naar eigen keuze in te vullen.

Op verzoek kun je een persoonlijk gesprek hebben met Meinard of Matt.

Ook kun je gebruik maken van massage en healing, aangeboden door Adrie de Lange. Hiervoor gelden aparte afspraken en tarieven.

Door deze dagen samen te leven en een sterke focus neer te zetten willen we je een weg wijzen op een pad, dat ons ook spiritueel kan inspireren en dat ons leven duidelijk richting kan geven. Dit pad is gericht op non-dualiteit, oftewel op het idee van Eenheid.
Praktisch gezien kunnen we daarin loskomen van ego, pijn, angst, schuld en schaamte, om de werkelijke wereld van Liefde die we Zijn te ontdekken en ervaren! Dit pad is voor iedereen bedoeld die een diepere ervaring wil van wie je werkelijk bent… verheug je op de vreugde die dat kan brengen!

We bewonen deze week het prachtig ‘Janhuis te Zeeveld’ in Castricum, gelegen in de duinen. Genieten van mooi uitzicht, frisse zeelucht en wandelen en fietsen direct vanuit het huis.

Dit jaar vindt retraite plaats in de midweek van 5 tot 9 november 2018.
Op maandag ben je vanaf 11.00 uur welkom en vrijdag om 15.00 uur zwaaien we je weer uit.

lees hier reacties op “De liefde die je bent” van vorig jaar >

leeg